Kik vagyunk?

1950 óta napjainkig az ETI a világ vezető cégei közé nőtt termékeket és szolgáltatásokat kínálva villamos installációkhoz, műszaki kerámiákat, műanyag és gumi alkatrészeket valamint szerszámokat gyártva. 

Kulcseleme a cég növekedési stratégiájának a szlovén és a külföldi leányvállalatokkal, valamint stratégiai partnerekkel való szoros együttműködés. Az ETI ma már több, mint 1600 embernek ad munkát, világszerte több, mint 60 országban adja el termékeit. A cég sokat fektet kutatásba és fejlesztésbe, innovációba. Az egyik első szlovén cég, amely bevezette az ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási és az ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetvédelmi rendszert. 

A termékek és szolgáltatások színvonalát folyamatosan emeljük, hogy vevőink elégedettek legyenek, és megfeleljünk a legmagasabb üzleti elvárásoknak is. Valamennyi termékünket nemzetközileg minősíttetjük, mindegyik számos minőségtanusítással rendelkezik. 

Sikeresen megteremtettünk egy nemzetközileg versenyképes, fejlesztés-orientált, stabil üzleti csoportot, amelynek növekedését sem az extrém versenyhelyzet, sem az elmúlt évek gazdasági visszaesése nem tudta megállítani. A jövőben is azon dolgozunk, hogy magas szintű termékek és szolgáltatások teljes palettáját kínáljuk, rugalmasabbak és versenyképesebbek legyünk, újdonságokkal jelentkezzünk, a nyereséget pedig tudásba, piaci és műszaki technológiákba fektessük .