Írjon be néhány szót a tartalom kereséséhez eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Legutóbbi keresések
Technikai támogatás
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fejlett hibrid biztosítéktechnológia az elektromos járművek fokozott biztonságáért

 

"Triggy fuse" egy védőeszköz az elektromos autó akkumulátorcsomagjához. A klasszikus biztosíték és a pirotechnikai kapcsoló hibridje. Egyesíti mindkét komponens összes pozitív műszaki tulajdonságát. Kiegészítő funkciókat foglal magában, például belső kioldást kritikus túláram esetén, és két bemenetet a külső kioldáshoz (légzsákból vagy BMS-ből).

 

Technikai Fejlesztési Utazás

 

A "Triggy Fuse" koncepcióját 2017-ben kezdeményezték az ETI-nél, egy vezető elektromosautó-gyártóval közösen. A kezdeti tesztek azt mutatták, hogy az elektromos autó műszaki követelményeit nem lehet megoldani egy "klasszikus" biztosítékkal, amelynek fix áram-idő karakterisztikája van, és nem szakítható meg külső jellel. Ezért csapatunknak más megoldást kellett találnia, ami egy pirotechnikai kapcsolóval való frissítés volt. A Gemini és az Apollo programok során az űriparból származó kapcsolók úgy fejlődtek, hogy megfeleljenek a modern elektromos járművek nagyfeszültségű követelményeinek, mivel akár 1000 V egyenáramú feszültséget is képesek ellenállni.

 
Innovatív tervezés és szabadalmi védelem

 

A két komponens kombinációja olyan terméket ad, amely magában foglalja mindkettő pozitív tulajdonságait, ez a "Triggy fuse". Akár 800V egyenfeszültség támogatására tervezték. és 600A, a Triggy Fuse két bemenettel rendelkezik az ECU és a BMS jel számára, valamint saját túláram-kioldója REED érintkezővel. Ez a kettős kioldású megközelítés a nagy áramkezelési kapacitással párosulva a Triggy Fuse-t a hagyományos védelmi eszközök kiváló alternatívájaként pozicionálja az elektromos járművek alkalmazásaiban.

A "Triggy Fuse" 7 szabadalomból álló család védi.

 

Iparági szakértők jóváhagyása

 

A legjobb, ha az ügyfél bevezeti az innovációt. És ezt tette Mate Rimac a "Triggy Fuse" esetében. Az alábbi linken egy videót nézhet meg, amely 53:55 és 54:40 között mutatja be részletesebben a "Triggy fuse".

Ennek az újításnak a jelentésében a legfontosabbak az előadás végén elhangzott szavai: "Olyasmi, mint a Triggy Fuse, pár éve még nem is létezett a piacon." Ami teljesen igaz.

 

Következtetés

 

A "Triggy Fuse" több, mint egy előrelépés az elektromos járművek védelmében; stratégiai válasz a modern elektromos járművek előtt álló összetett biztonsági kihívásokra. A megbízható, nagy teljesítményű védelmi megoldásokat kereső OEM-ek és elektromos járművek gyártói számára a "Triggy Fuse" a biztonság, a megbízhatóság és a technológiai innováció páratlan kombinációját kínálja.

Your basket is empty.