Épületvillamosság és ipar

 

Lakossági és kereskedelmi objektumok védelme

Az ETI jó minőségű, integrált védelmi megoldásokat kínál lakóépületek, irodák, kereskedelmi és sportlétesítmények, iskolák kórházak és hasonló objektumok védelmére. Valamennyi típusát gyártja a D (Diazed), D0 (Neozed) és C (hengeres) típusú olvadóbetéteknek valamint kismegszakítóknak, áram-védőkapcsolóknak és kombinált védelmi készülékeknek az ASTI termékcsoporton belül.

Kapcsoló és vezérlőkészülékek széles választéka található az EVE termékcsoporton belül.

Nagyon fontos védelmi készülékek a túlfeszültségkorlátozók, ezeket az ETITEC csoporton belül kell keresni.

A Villanyszerelő Mesterek mindezeket a DIDO termékcsoporton belül található szekrényekbe integrálva megépíthetik az adott célra legmegfelelőbb, valódi biztonságot nyújtó elosztót .

 

 

Ipari objektumok védelme

Az előbbieken túl kiképzett személyek által kezelhető olvadóbiztosítók és megszakítók széles választékát kínálja az ETI a legmagasabb minőségi kategóriában. Kiemelendők az NH (késes) biztosítóbetétek, biztosítótartók és kombinált kapcsolók (biztosítós szakaszolók) széles választéka (NV/NH termékcsoport).

Az ipari alkalmazású, nagy zárlati szilárdságú kismegszakítók mellett a kínálatban szerepelnek kompakt megszakítók (ETIBREAK termékcsoport).

Ne feledkezzünk meg a kontaktorokról (ETICON termékcsoport), valamint a z ipari elosztódobozokat, dugaszolható csatlakozókat és sorkapocsrendszereket magába foglaló SPOJ termékcsaládról.