Írjon be néhány szót a tartalom kereséséhez eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Legutóbbi keresések
Technikai támogatás
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Épületvillamosság és ipar

 

Lakossági és kereskedelmi objektumok védelme

Az ETI jó minőségű, integrált védelmi megoldásokat kínál lakóépületek, irodák, kereskedelmi és sportlétesítmények, iskolák kórházak és hasonló objektumok védelmére. Valamennyi típusát gyártja a D (Diazed), D0 (Neozed) és C (hengeres) típusú olvadóbetéteknek valamint kismegszakítóknak, áram-védőkapcsolóknak és kombinált védelmi készülékeknek az ASTI termékcsoporton belül.

Kapcsoló és vezérlőkészülékek széles választéka található az EVE termékcsoporton belül.

Nagyon fontos védelmi készülékek a túlfeszültségkorlátozók, ezeket az ETITEC csoporton belül kell keresni.

A Villanyszerelő Mesterek mindezeket a DIDO termékcsoporton belül található szekrényekbe integrálva megépíthetik az adott célra legmegfelelőbb, valódi biztonságot nyújtó elosztót .

 

 

Ipari objektumok védelme

Az előbbieken túl kiképzett személyek által kezelhető olvadóbiztosítók és megszakítók széles választékát kínálja az ETI a legmagasabb minőségi kategóriában. Kiemelendők az NH (késes) biztosítóbetétek, biztosítótartók és kombinált kapcsolók (biztosítós szakaszolók) széles választéka (NV/NH termékcsoport).

Az ipari alkalmazású, nagy zárlati szilárdságú kismegszakítók mellett a kínálatban szerepelnek kompakt megszakítók (ETIBREAK termékcsoport).

Ne feledkezzünk meg a kontaktorokról (ETICON termékcsoport), valamint a z ipari elosztódobozokat, dugaszolható csatlakozókat és sorkapocsrendszereket magába foglaló SPOJ termékcsaládról. 

 
Your basket is empty.