Írjon be néhány szót a tartalom kereséséhez eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Legutóbbi keresések
Technikai támogatás
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Az új ETI sztori

 

Az ETI csoportban a folyamatos frissítés életforma, nem csak a gyártási folyamatban, hanem más területeken is – az utolsó a cég grafikai összképe, amelyet sikeresen frissítettünk és az aktuális trendeknek megfelelően alakítottunk ki.

 

Az ETI több mint 72 éve van jelen a piacon. Az évek során bővítettük, kiegészítettük termékkínálatunkat, formáltuk piaci pozíciónkat és nevünket. Gyártási folyamatainkat is korszerűsítettük – a legfontosabb gyártási csoportokból származó termékeinket ma modern automatizált gépsorokon gyártják. A frissítések állandóak cégünknél, nem csak a gyártási folyamatban, hanem más területeken is – ezek egyike minden bizonnyal a cég átfogó grafikai arculata, amelyet az évek során sikeresen frissítettünk és az aktuális trendeknek megfelelően alakítottunk ki.

 

 

 

Az ETI a fejlődés és a haladás arca, amit az Év Gyára díj is megerősít. Az új ETI logóval és átfogó szlogennel indult útjára az ETI márka új arculata, amelyet a digitális, virtuális és valós környezetben való hatékonyabb, modernebb és könnyebb használat érdekében továbbfejlesztettek. Váltás biztonságos jövőre (angol változat: "Switch to a safe future."). Folytatjuk az ETI márkaidentitás fejlesztését új kommunikációs történettel, megújult weboldallal, termékcsomagolással és minden olyan elemmel, amely az ETI átfogó grafikai arculatának részét képezi. Az új grafikai összkép a frissítés ellenére is megtartja a felismerhető ETI színt, ami már több mint 20 éve része történetünknek.

 

Örömmel mutatjuk be Önöknek az ETI megújult identitását.

 

 

 


 

 

 

Your basket is empty.