Írjon be néhány szót a tartalom kereséséhez eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Legutóbbi keresések
Technikai támogatás
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Home24h – A jövő okos otthona

 

Az ETI részt vett a Home24h – A jövő okos otthona a kényelmes és egészséges élet- és munkakörnyezetért című európai projektben.

 

Az ETI hozzájárulása az egész projekthez az volt, hogy megoldást találjon egy okosotthon elektromos rendszerének védelmére. Az ETI Prostik vállalta a főelosztó tervezését és kivitelezését, amely lehetővé teszi az egész ház áramellátását.

 

 

 

Az elosztótáblán belül gondosan kiválasztott védőelemek biztosítják az elektromos rendszer és a fogyasztók hatékony védelmét.

 

A szabványos védelmi elemek (maradékáram-megszakítók RCCB-k, miniatűr megszakítók MCB-k, hibaáram-megszakítók túláramvédelmi RCBO-k...) mellett az ETI legfontosabb termékinnovációi, amelyeket kifejezetten az okosok igényeire fejlesztettek ki. otthon, ki kell emelni:

 

"Okos RCBO áram-védőkapcsolók túláramvédelemmel˝- Energiamérő

 

    

 

Az "okos" energiamérőt ezért a meglévő RCBO KZS -1M alapján tervezték, további kapcsolódási funkcióval. A mérőmodul folyamatosan figyeli a "mérőellenálláson" bekövetkező feszültségesés miatti energiafogyasztás mértékét, és a beépített Z-Wave modulon keresztül továbbítja az adatokat a t-nek. I. adatkoncentrátor. A felhőhöz kapcsolódva nyomon követhetjük az aktuális áramfogyasztást és a fogyasztást "visszafelé" a ház különböző fogyasztóinál.

 

 

 Your basket is empty.